Om oss

Historien Festivalen Teamet Ledergruppa Styret

Foreningens målsetting er å nå ut til ungdommer i Innlandet, der de utrustes til å følge Jesus, merket av tilbedelse og enhet i samarbeid med lokale menigheter og ungdomsgrupper.

Historie

Together startet i 2019. I januar 2019 satt en gjeng ungdomsledere og ungdommer og drømte om å starte en festival for ungdom på Hamar. 3 måneder senere var drømmen et faktum. Vi rakk å kjøre festival i 2 år før pandemien traff oss alle. Together har betydd enormt mye for Hamar og enheten i byen. Etter første gjennomføring i 2019 har det bygd seg opp til en egen forening, med eget styre. Visjonen er så mye større enn en festival, vi ønsker å være en kraftstasjon for hele Innlandet.

Hva er Together?

Together er en årlig festival som er drevet av ungdom for ungdom. Festivalen strekker seg over en helg i året, der menighetens ungdom kommer sammen for tilbedelse, sosialt og god forkynnelse. Det hele avsluttes på søndagen med en felles gudstjeneste dere alle menighetene kommer sammen. Sist vi var samlet var vi nesten 700 mennesker i Ottestadhallen.

Together Team

Together er mer enn en festival. Gjennom året så ønsker vi å bety noe for bygder og byer i Innlandet. Ut i fra festivalen har vi noe vi kaller Together Team, dette er en teamtjeneste der vi tar med oss ungdommer fra Hamar for å besøke ungdomsgrupper i Innlandet. Der rekrutterer vi til festival og betyr noe for de vi møter.

Ledelsen

Anders Myklebust

Anders er pastor i Hamar Frikirke og styreleder i Sammen for Hamar. Han er visjonsbærer og leder for Together.

Knut-Andre Sætrang

Knut-Andre er ungdomsleder i Filadelfiakirken på Hamar, han jobber også i UiO på Grimerud. Knut er full av trøkk. Elsker Jesus og alltid klar for noe crazy.

Martin Reinemo

Martin er vår potet. Han er involvert i sponsorer, teknisk og alt mulig annet det er behov for. Martin er der det skjer. Akkurat nå er det i militæret. Men han kommer selvfølgelig på Together.

adminteam

Rakel Geitz Gålåsen

Rakel jobber som sykepleier i Stange. Hun holder i trådene, med et spesielt ansvar inn mot det administrative.
Renate Stenberg-Johansen

Renate Stenberg-Johansen

Renate jobber med barn og ungdom i Filadelfiakirken. Hun er med i adminteamet. Renate hjelper der det trengs. Hun er forøvrig glad i CrossFit, sying og sang.

Ressursteam

Filip Sæthren

Filip er en gutt med glimt i øye. Han er en smart fyr som alltid har en god ide. Han er med i Lovsang Hamar og står bak mye av det kreative. Han er med som leder i ressursteamet.

Leah Korsgården

Leah er ei skarp jente med hjerte for Jesus. Hun er tydelig og klar og alltid klar for noe gøy. Hun er med i Lovsang Hamar og skal tale på årets Together. Leah er leder i ressursteamet.

Jakob eek

Jakob er gira på ungdomsarbeid og lovsang. Han er hel ved, er med i Lovsang Hamar og lager mange morsomme videoer. Jakob er med som leder  i ressursteamet.

Together er en selvstendig forening, og har derfor et eget styre som møtes jevnlig

Styret består av

  • Sindre Fjellestad, Styreleder
  • Pål Vegar Fjellestad, styremedlem
  • Marte Sæthren, styremedlem
  • Hanna Eek, sekretær
  • Mikal Nordli, styremedlem

Together er medlem av Landsorganisasjonen for tverrkirkelig ungdom (LTU). Alle som blir medlem i Together, blir også medlem i LTU.