Om oss

Historien Festivalen Teamet Ledergruppa Styret

Foreningens målsetting er å nå ut til ungdommer i Innlandet, der de utrustes til å følge Jesus, merket av tilbedelse og enhet i samarbeid med lokale menigheter og ungdomsgrupper.

Historie

Together startet i 2019. I januar 2019 satt en gjeng ungdomsledere og ungdommer og drømte om å starte en festival for ungdom på Hamar. 3 måneder senere var drømmen et faktum. Vi rakk å kjøre festival i 2 år før pandemien traff oss alle. Together har betydd enormt mye for Hamar og enheten i byen. Etter første gjennomføring i 2019 har det bygd seg opp til en egen forening, med eget styre. Visjonen er så mye større enn en festival, vi ønsker å være en kraftstasjon for hele Innlandet.

Hva er Together?

Together er en årlig festival som er drevet av ungdom for ungdom. Festivalen strekker seg over en helg i året, der menighetens ungdom kommer sammen for tilbedelse, sosialt og god forkynnelse. Det hele avsluttes på søndagen med en felles gudstjeneste dere alle menighetene kommer sammen. Sist vi var samlet var vi nesten 700 mennesker i Ottestadhallen.

Together Team

Together er mer enn en festival. Gjennom året så ønsker vi å bety noe for bygder og byer i Innlandet. Ut i fra festivalen har vi noe vi kaller Together Team, dette er en teamtjeneste der vi tar med oss ungdommer fra Hamar for å besøke ungdomsgrupper i Innlandet. Der rekrutterer vi til festival og betyr noe for de vi møter.

Profilbilde av Anders Myklebust

Anders Myklebust

Festivalleder
Anders er pastor i Hamar Frikirke og styreleder i Sammen for Hamar. Han er visjonsbærer og leder for Together.
Mathias Eek Togetherfestivalen

Mathias Eek

Kreativ leder
Mathias er gründer av Miniatyrbutikken.no og studerer “Spillteknologi og simulering” på Høyskolen Innlandet. Han kreativ leder i Together og har vært med siden oppstarten.
Rakel Geitz Togetherfestivalen

Rakel
Geitz

Administrasjonsleder
Rakel jobber som sykepleier i Stange. Hun holder i trådene, med et spesielt ansvar inn mot det administrative.
Martin Reinemo

Martin Reinemo

Markedsføring
Martin jobber på Pizzabakeren. Martin er vår potet, han jobber med sponsorer og markedsføring av festivalen. Han er også leder for ressursteamet vårt.

Maria Karlsen

Miljø & Aktivitet
Maria er fra Karmøy, hun er studerer på Høyskolen Innlandet. Hun er sektorleder for miljø og aktiviteter under Together.

Together er en selvstendig forening, og har derfor et eget styre som møtes jevnlig

Styret består av

  • Sindre Fjellestad, Styreleder
  • Pål Vegar Fjellestad, styremedlem
  • Marte Sæthren, styremedlem
  • Hanna Eek, sekretær
  • Mikal Nordli, styremedlem

Together er medlem av Landsorganisasjonen for tverrkirkelig ungdom (LTU). Alle som blir medlem i Together, blir også medlem i LTU.